kedd, augusztus 28, 2012

Még egy hét itthon


A varrógépet ugyan minden nap kiviszem az udvarra, és csak sötétedés után hozom be, de használva nem sokat van. Mindig akad valami más program. Például a hollókői nyaralásunk, ami nagyon jól sikerült. Ez a kép a várban készült, és az egyik kedvencem lett.

 Azért készült néhány új dolog is. Először ez a lánc. Majd rájöttem, hogy medál nélkül milyen jó lenne  gyerekeknek. Úgyhogy készülnek a kifejezetten kicsiknek szánt láncaim is.

 

És ez a párna, aminek az alapja valójában már régen elkészült, saját festésű anyagokból, de sokáig nem volt ötletem mi is legyen vele. Most jött az ihlet. Annyira tetszik, hogy valószínűleg megtartom magunknak:)

 

 A Papa készítette kisházat is elkezdtük szépítgetni, fehér akrillal lefestettük, felkerült a Rozi felirat az ajtóra (ami ezen a képen még nem látszik), díszkáposztát is ültettünk a teraszhoz, hamarosan felkerül a függöny is az ajtóra.
3 megjegyzés:

Ági írta...

Nem csodálom, hogy az a bizonyos kép a kedvenced lett, mert Rozi nagyon szép minden képen, de ezen egyenesen gyönyörűséges!
Ami pedig a házikót illeti...nem jár a papa Szentgotthárd felé? Nekünk is csinálhatna egyet ;-)

orsolya vanessza kiss írta...

Anna!


MInden nagyon szép! :) A babaház egyenesen csodás!:)

varrógépből már nem olyan van neked, mint nekem? :)

puszi!

Detty írta...

szia Anna :) nagyon tetszenek az ékszerek, és igazán gyönyörűséges a kislányod. ha van egy perced, nézz be a blogomra- www.laylasbazaar.blogspot.sk , örülnék neki (bár én csak nemrég kezdtem írni, remélem lassan sikerül a WAMPra is bejutnom, és tervezek megjelenni a meskán is)