péntek, június 15, 2012

Neked a divat mondja meg hogy ki vagy?

Annyira megmaradt a gyerekkoromból, hogy a piros és a rózsaszín szín üti egymást. Talán azért is él bennem ez a kijelentés olyan elevenen, mert már akkor sem értettem, miért. Szerintem az egyik legszebb színpárosítás. Bár úgy tudom, mostanság már divat is.
Na ezért nem szeretem a divatot....valamit csak azért szeretni, mert a "nagyok" engedélyt adtak rá,  mostantól szerethetsz valamit, de csak addig, amíg "mi" megengedjük:))))) Szerintem rögtön észrevenni, ha például egy nő csak a divat miatt öltözik úgy, ahogy. Nem tudja viselni a ruhát, látszik a mozgásán, a viselkedésén, mert nem érzi a magáénak.
Mostanság ez a kalocsai és matyó hímzésminta őrület verte ki nálam a biztosítékot. Mindenre rápakolják olyanok, akik pár éve még talán kigúnyolták volna ha valaki ilyet visel...tudnék mesélni:))))

Persze én is örültem, amikor végre divat lett a piros szín, sok sok évvel ezelőtt, mert végre tudtam válogatni a piros cipők között, nem kellett egész Budapestet végigjárnom hogy találjak egyetlen párt, mint korábban:) És végre nem bámultak meg miatta az utcán:))

És nem mondom, hogy rám egyáltalán nem hat, nagyon is, de nem ő használ engem, hanem én őt:))

 Mindez pedig erről a babáról jutott eszembe, amit tegnap fotóztam, és küldtem el a képét egy holland babamagazin kérésére.


2 megjegyzés:

GloriArt írta...

Nagyon jó a meglátásod...és gyönyörű a babád!:) (mint mindig)

hol lehet Nálad bejelentkezni rendszeres olvasónak?

Névtelen írta...

Érdekelne a cikk a holland magazinban veled, belinkelhetnéd azt is..
Te hímezted a babát? Nagyon szép!