vasárnap, december 13, 2009

Holnap WAMP, gyertek!
Holnap megint WAMP, úgyhogy jó napom lesz:) Imádom a hangulatát, és mostanában minden négy falon kívül (nem a nőgyógyásznál, rendelőben, védőnőnél) töltött  időnek annyira tudok örülni:)

Már a 33.hétben járok, vagyis inkább totyogok, és egy rövid séta után is annyira fáradt vagyok, de nem csoda. Hatalmas a hasam. A méreteimet elnézve mindenki csodálkozik, hogy még majdnem két hónap van hátra:)

5 megjegyzés:

Budai Detti írta...

ÓH! Hát akkor jó nagy baba lesz a kisasszony...

Judit írta...

Mi is azt hittük, hogy 2 hónap van hátra, aztán csak 1 lett belőle, de így is szép nagy lett Boti, 3,6 kilo.
Csodállak, hogy még bírod ilyen pocakkal a wampot, én már csak 20 métereket tudtam menni ilyenkor.

Nelli írta...

Pont gondoltam Rád, hogy mennyi lehet még vissza... az én gyermekemet (viziló bébi) 4,57 kg-mal szültem, és nem volt hatalmas a hasam.

Vacskamati írta...

Jaj, bocsi, már látom itt írtál helyzetjelentést! :) Azért tűnik nagynak a pocakod, mert olyan vékony vagy! :D Totyogással vigyázni! Most, hogy mínuszba ment az időjárás, nagyokat lehet esni... én legalábbis a 7. hónapban hetente min, 1x a földön kötöttem ki.. :S

Névtelen írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛