hétfő, október 05, 2009

A legújabb kitűzők
Készülök a WAMP-ra. Vasárnap lesz, de nem a megszokott helyen-nehogy a Gödörbe menjetek-hanem az Iparművészeti Múzeumban, ami különösen kedves hely a számomra. 

Mint látjátok, kísérleteztem más színekkel is, de változatlanul a fekete és a piros tetszik igazán.
Készült egy sárga cérnával is, de még nem tudom eldönteni, hogyan fejezzem be, vagy hogy egyáltalán befejezzem-e, mert nem elég hangsúlyos, hiába készült mustársárga, vastag tűzőcérnával.


7 megjegyzés:

Kata írta...

Nagyon szépek! Olyan jól illenek hozzájuk a virágok és a gyöngy :-)

kinga írta...

ezek közül nekem a türkiz madaras a kedvencem!

t®eb♥®etta írta...

Nagyon aranyosak:)

Titko írta...

Fejezd be a sárgát is! Az idei ősz ruháira nem jellemzőek a színek. Legalább a kiegészítők viruljanak! Egyébként fogadd őszinte gratulációmat.

Vacskamati írta...

És ha a sárgát fekete alapra varrnád? Nekem is a türkiz tetszik a legjobban! :)

Névtelen írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛

Dick0369 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色