szombat, október 10, 2009

Holnap WAMP

WAMP - Finn Fatale fesztivál a design héten

Finn programsorozattal készült a WAMP a Design Hétre. Októberben legközelebbi nyelvrokonainkat látjuk vendégül, hogy a finn designról származó ismereteinket ne csak a szauna strapabíró fáinak és a scifikből ismert futurisztikus félgömb bútoroknak megcsodálásából szerezzük.

Finn-magyar WAMP design vásár kivételesen az Iparművészeti Múzeumban
2009. október 11.
10.00-18.00
Iparművészeti Múzeum

A havi WAMP design vásár most új helyszínen, válogatott designerek termékeivel, valamint finn és skandináv színekkel és formákkal egészül ki:
Finlandia a Magyar Design-ért

A WAMP októberi vásárán idén a Finlandia egy Különdíjat oszt ki az általuk legjobbnak ítélt tervezőnek. A díjat a Finlandia a WAMP Finn Fatale megnyitóján létesített jégbár teljes bevételéből ajánlja fel, ráadásul, aki a megnyitón a welcome drinkek fölött fogyaszt még Finlandia italt, egyben sorsoláson is részt vehet, ahonnan egy Finlandia csomagot vihet haza.
Díjkiosztó: 16 óra

Sztárdesignerek termékei - design tárgyak, cool kiegészítők és karórák hihetetlen kedvezménnyel most a WAMP-on, az Aron Design Store standjánál.
DJ Hanglemezbarát, vagyis Pánczél László Tilos-közeli lemezlovas downtempós, lounge-os ritmusokkal kápráztatja majd el a WAMP vendégeit.
Egész nap WAMP design piac, design könyvstand, koktélbár és gyereksarok a NOHA stúdió szervezésében.

A természet arcai finn designkiállítás
2009. október 2-25.
Iparművészeti Múzeum
A Design Forum Finland utazókiállítása a legnagyobb finn tervezők tárgyaiból mutat be ízelítőt. A formatervezés, a képzőművészet és az építészet új témái vajon még mindig tükrözik az északi erdők színeit, motívumait, ritmusait és struktúráját?
A Finn Fatale programsorozat sztárvendége: Harri Koskinen

Harri Koskinen előadása
2009. október 9. 11.00 - MOME Auditórium
1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.
Harri Koskinen napjaink egyik legismertebb finn designere most a WAMP meghívására Budapestre érkezik. Megrendelői között olyan nagynevű cégek szerepelnek, mint az Artek, a Cassina, a Finlandia Worldwide, az Iittala, a Magis, a Marimekko vagy a Muji. A design alapvető kérdéseire reflektáló praktikus és innovatív tárgyai közül a jégkockába dermesztett villanykörtét formázó Block lámpa a New York-i Museum of Modern Art design gyűjteményében is helyet kapott. Most akciósan megvásárolhatja a WAMP design vásáron az Aron Design Store standjánál!

WAMP-KÉK Pecha Kucha Night és Party
2009. október 8. 20.20
Iparművészeti Múzeum, Üvegcsarnok
Party hangulatfelelős: Fine Cut Bodies és VJ Admonkey

Ami a gasztronómiában a sushi vagy a sportban a szumó, az építészeti- és design szcénában a Pecha Kucha! Rövid, tömör, ütős, ahol építészek, designerek és művészek mutatják be munkáikat, minden előadó csak 20 képet vetíthet, egyenként 20-20 másodpercig. Belépőjegy: 1200 Ft

A hangulatról az egész este üzemelő Finlandia Jégbár gondoskodik. A Finlandia a Bár teljes bevételét a WAMP-on kiosztásra kerülő Különdíjra fordítja, így aki a welcome drinkek fölött fogyaszt Finlandia italt, nemcsak a hazai ifjú tehetségeket támogatja, de egyben sorsoláson is részt vehet, ahonnan egy Finlandia csomagot vihet haza.
A Finn Fatale programsorozat a Design Hét Budapest 2009 eseménysorozat hivatalos része, a Finnagora, a Finn Nagykövetség és a Finlandia támogatásával valósult meg. Partnereink az Iparművészeti Múzeum, a MOME és a KÉK.


www.wamp.hu

4 megjegyzés:

vadjutka írta...

Kukucs!
http://vadjutka.blogspot.com/2009/10/at-last-yesterday-i-managed-to-take.html

dalia írta...

off:
küldtem neked levelet a rendelés miatt...

Névtelen írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛

Dick0369 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色