kedd, június 30, 2009

Címlapon


Varrni nem varrok, gyötör a hányinger, de azért ma volt egy kis sikerélményem. Megint az Etsy címlapján, ráadásul egy levelet is kaptam ezzel kapcsolatban, aminek nagyon örültem:

Hello Anna ~ Congratulations on being on the frontpage! Your work is so unique and beautiful and creative, I love every piece!! It puts a smile on my face and makes me feel beautiful! I will save up and one day order a piece from you to wear.
Good luck with your shop!6 megjegyzés:

enigma írta...

gratulálok, mindenhez :)

Fabrikák írta...

istenem az a fránya hányinger!tarts ki és b6 vitamin!!!

kismacko42 írta...

Gratulálok! Őszintén örülök!Remélem a hányinger is hamarosan elmúlik! Félidő után biztosan! Csak kitartás!!!! Puszi: Kati/mesebolt

CsákniR írta...

Gratulálok! A közelmúltban hallotam rádióban a következőt. Szervezetünk olyan fantaszikus tudással bír, hogy amint megfogan egy új élet, nem engedi, hogy számára rossz táplálékot kapjon. Ebbe beletartozik a mindenféle adalékanyag meg egyebek, amit nem is tudunk, hogy benne van az ételben, ezért "hányatja" ki mint mérgező anyagot. "Kibic" vagyok, nem tudom kipróbálni, de szerintem érdemes egy próbát tenni, kizárólag biotermékekkel.

Abile írta...

Én a fiammal 3 a lányommal 4 hónapig hánytam. Mindent, még a hideg vizet is. Kitartás!! Most már kettőtökért is! :o))

Szilvi írta...

Kedves Anna!
Köszönöm az útravaló jókívánságodat! Én is hasonló minden jót kívánok Neked, nagyon szép dolog előtt állsz, élvezd az áldott állapotodat, és a vége pedig maga lesz a csoda! A világon a legjobb dolog édesanyának lenni!