szerda, október 22, 2008

Hogy én ezt mennyire imádom csinálni:)

Rengeteg levelet kapok, telis-tele kérdésekel- hogyan csinálom ezt, hogyan azt, tudnék-e segíteni ebben és abban -és sok-sok kedves, dícsérő szóval:)) Próbálok mindenkinek válaszolni (ezúzon is elnézést azoktól, akiknek nem, vagy még nem válaszoltam. Általában ennek az az oka, hogy nem tudom a választ, vagy pedig még nem volt időm, hogy utánanézzek a válasznak.)

Erről jut eszembe, tegnap egy kedves Vevőmtől kaptam egy levelet, amihez mellékelt egy fotót is, rajta a tőlem vásárolt baba a jelenlegi helyén, hogy lássam jó helyre került:) Annyira örültem neki:))) Nagyon köszönöm!!

Na de amiért most írok az egy újabb kérdés, amit itt szeretnék megválaszolni.A kérdés pedig: Hogyan nemezelek?

Korábbi bejegyzéseimben már írtam a nemezelésről -lásd!, és többet nagyon nem is tudok róla mondani, mert annyira egyszerű a technikai része (egy speciális tűvel adig szurkálom a gyapjút amíg össze nem áll), a többi már csak ráérzés, és gyakorlás kérdése. A hangsúly a fantázián van:)

Olyan mintha festene az ember. A tű lenne az ecset, a különböző színes gyapjúszálak pedig a festékek.

Ezeket a képeket például egy vastagabb úgynevezett dekorfilc alapra készítem. Fogom az alapot és a kezemmel formázva egy-egy kisebb csomó gyapjút, beleszúrkálom az alapba. Ide még egy kis kék, oda még egy levélke...amíg úgy nem érzem már semmit nem tudnék már változtratni rajta.

3 megjegyzés:

zazálea írta...

Bocsánat, de élvezem a blogodat, így aztán merényletet követtem el... Nézz be hozzám!:)))

Hokata írta...

Kipécéztelek, a többi a blogomban.

lumina írta...

Én is csatlakozom a munkáid csodálóihoz és a kipécézők táborához :)