szombat, július 26, 2008

Párna kagylógombokkal

Volt egy nagyon szép festett anyagom, amit gondoltam végre felhasználok valamire. Persze változatlanul nem tudok elszakadni a fehérítéstől, annak ellenére, hogy eléggé veszélyes ennek a szernek a használata-már alig várom, hogy megérkezzen a speciális színkiszedőm. Valahogy beugrott a fa motívum, és utána a mostanában vásárolt kagylóház-gombjaim.
Amikor kialakult a fa, megtűzetem az egészet, és felvarrtam egyenként a gombokat. Iszonyúan macerás volt :) (hogy miért is nem használtam a gombfelvarró programot a gépemen?! Na mindegy.A következő két kép adja vissza a legjobban a valódi színeket:

Megtűztem a hátsó részt is, majd összevarrtam a párnát, és kitömtem. Ezután vékony csíkokat vágtam egy gyapjúanyagból, összekötöttem, és felvarrtam. Íme a kész párna. A mérete 30×39 cm.A kép elég rossz, este készült.

7 megjegyzés:

Julcsi írta...

Nagyon szép!
Szeretem a munkáidat:-)

Endy írta...

Nem rossz, teljesen a Te stìlusod! Nagyon szèpek, eredetiek a munkàid! Gratulàlok ès tovàbbi jò munkàt kìvànok!

Szera írta...

Nézz be hozzám, egy kis ajándék vár!

Unknown írta...

! Látom, már más megelőzött... de azért nézz be hozzám is. :-D http://kreacuccok.freeblog.hu/archives/2008/07/31/Kreativ_Blogger/

dióhéj írta...

hihi...hozzám is nézz be és bocs, hogy gondot okoztam...lányok, kezdek rájönni, hogy ezzel csak gondot okozunk egymásnak, kötelezővé teszünk valamit, ami élmény....

Kata írta...

Úgy látom, mindenkitől kapsz díjat. Nézz be hozzám is, mindig jól jön egy újabb :-)))

Ledeczki Anna írta...

Nagyon köszönöm nektek. Örülök hogy rám esett a választásotok.