vasárnap, március 09, 2008

Mintakönyv

Így már könnyebb a tervezés :)) Nem kell lepakolnom a dögnehéz dobozokat, nem árasztja el a lakást az anyagkupac, nem kell órákig pakolásznom, és annyira jól átlátható az egész:)

Ebben a mappában 200 műanyag, átlátszó zseb van, zsebenként két, 15×15-ös darabot helyeztem el, így 400 féle minta közül lehet pillanatok alatt kiválasztani a megfelelőt.

9 megjegyzés:

Arcencil írta...

Ezt nem mondod komolyan!!! 400 féle anyagod van otthon????? ;-)
Egyébként a mintakönyv tuti ötlet, gratulálok!

Ledeczki Anna írta...

Sokkal több, de még nem vagdostam fel mindent:))) Persze van rengeteg olyan is, amiből csak nagyon kevés van, sőt olyan is, amiből nincs is több csak ez a 15×15-ös négyzet.

martimez írta...

Rengeteg szép anyagod van!Persze ,lehet,hogy nekem is követni kellene a példádat,és számbavenni őket.A pirosakat láttam inkább,ezekkel mindig úgy vagyok,nem a kedvencem,de ha kell,nincsen ilyen szép intenzív.Hol vetted ezeket?

Ledeczki Anna írta...

Hát ezeket még Párizsban vettem,álomszépek, és pont az a kategória, amiből csak 15×15-ös négyzeteim vannak! Amúgy itthon is gyönyörű anyagokat lehet venni. Például a Meseboltban.

martimez írta...

Fogadni mertem volna.Ismerem én is a Mese boltot,tényleg jók vannak,de a Foltvarázs kánaán volt hozzá képest.Gondoltam is,túl szép,hogy igaz és hosszútávú legyen.Bécsben én is vettem piros csomagot,50db 15x15cm,de nagy csalódás volt,tele rózsaszín,barack...ciklámen példányokkal.

Kicsoda írta...

Na de az anyagokat is kategorizaltad valahogy, hogy megis talald, igaz? Most mar meg sem kellene kerdeznem mivel foglalkozol:-D
En nem mernek ilyet csinalni, mert vegzetesen kiderulne mennyi anyagom is van:-))))))

Ledeczki Anna írta...

Nem, nem kategorizáltam:)) Nagyjából színek szerint vannak dobozolva,de ez nem olyan fontos. Ha már kiválasztottam azokat az anyagokat, amelyek a munkámhoz kellenek, akkor lepakolom az összes dobozt,nem gond!

A gondolkodáshoz kell ez a mintakönyv, hogy megszülethessen a kép a fejemben!

Névtelen írta...

Anna! Székely Kati várja a képet a kulturaquiltes munkáidból!!! Már csak a Tied és a Dáliáé hiányzik. Címe a kulturaquiltes blogon.

Amaranta írta...

Ez nagyon jó ötlet,főleg, hogy meg is valósítottad. Én is gondolkodtam már hasonlón, de még nem csináltam meg, bár máshogyan terveztem, de ez sokkal egyszerűbb. Nekem főleg arra kellene, hogy anyagvásárláskor magammal vigyem. Jobban össze tudnám hangolni az anyagokat.