csütörtök, március 06, 2008

Indulhat a játék

A játék részleteit, és az elkészült műveket megtalálhatod a következő blogon:

http://www.kulturaquiltek.blogspot.com/

Az ehavi téma Kuba. 15-en vagyunk a játékban, amit Ildi (akinek a munkái köztudottan nagy kedvenceim) indított el, és ami már két témán (Finnország, és Thaiföld) túl van.

Én csak most csatlakoztam a többiekhez, mert valaki visszalépett és így megüresedett egy hely, amire persze rögtön lecsaptam:) Nagyon örülök, hogy bekerülhettem a csapatba, felköthetem a gatyámat, ha nem akarok kilógni a sorból, olyan csodákat készítettek a többiek. De pontosan ez a jó, van húzóerő, és rengeteget lehet tanulni a többiektől.

Az előző két témát mindenképpen be fogom pótolni valamikor, de most Kubára koncentrálok, és megpróbálok minél közelebb kerülni az országhoz érzelmileg, hangulatilag, hogy valami ihletet kapjak:) Majd részletesen beszámolok, hol tartok éppen.


Ami a tánc, a Buena Vista Social Club, és Che Guevara mellett először eszembe jutott Kubáról az az, hogy a nők előszeretettel szivaroznak. Találtam is egy nagyon jó képet, Francisco Rosell Leon :"Cool Friends" című művét. Még az is lehet, hogy ez lesz a befutó :)

Nincsenek megjegyzések: