szombat, február 09, 2008

Varró-sarok következő verzió

Na ez már sokkal jobban tetszik, de még lesznek változtatások :)) Olyan régen szerettem volna festeni valamit a falra, de végül sosem vágtam bele. Az biztos, hogy ha lesz gyerekem, hasonló módon fogom kifesteni a gyerekszobát is! Az asztalt is más irányba fordítottam, így jobban hozzáférek mindenhez, és a tároló fekete színe is túl harsány volt, úgyhogy lefestettem ugyanolyan szürkészöldre, mint amilyen a fal is.

10 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Ezeket TE festetted a falra? Milyen festékkel? Gyönörű!! Teljesen az ugrott be, mint amikor a Magyar népmeséknél egyik indából nő a másik és repül a madárka... :))

Ledeczki Anna írta...

Egyszerű vízfesték!

Edige írta...

Fantasztikus, hogy milyen ügyes vagy! ... én meg ronda irigy, hogy ilyen tuti varrósarok tulajdonosa vagy...

Szera írta...

Nagyon hangulatos!

Naomi írta...

Szép reggelt, Anna!
Nem találok szavakat... Gyönyörű, gyönyörű és gyönyörű!!! Annyira ügyes vagy!!! Ez "A VARRÓSAROK", csupa-csupa NAGY BETŰVEL!!!

Arcencil írta...

Gyönyörű lett! Kellett valami előrajzolás?

Unknown írta...

Engem a fém tároló érdekelne nagyon... hol lehet ilyesmit kapni? ;-) (Mondjuk nekem valami komolyabb dolog kéne, mert kalapácsokat meg ilyesmiket kéne valahogy átláthatóan rendszereznem, a falra lógatós módszer pedig nagyon praktikus!)

Ledeczki Anna írta...

Mindenkinek nagyon köszi! Így már nekem is tetszik, de idővel szeretnék majd egy szép asztalt , és az akvárium fölé egy szekrényt is!

Szia Arci! Teljesen spontán festettem, úgy ahogy jött.

Theia! Az IKEA-ban vettem, eredetileg konyhába való. Szerintem ez is elég masszív, de bőven van választék, biztosan találsz olyat, ami neked is megfelel.

Névtelen írta...

Köszi, én is az ikeára tippeltem, de a netes katalógusban nem találtam hasonlót, azért kérdeztem rá inkább. De majd élőben! :-)

Névtelen írta...

Szia Anna!
Nagyon szép a varrókuckód! Amikor megláttam pár hete, akkor terveztem el, hogy én is elkezdek varrni....Köszönöm Neked! :)boróka