csütörtök, augusztus 01, 2013

Kétlakiság

 

Kaptunk egy saját szobát Anyuéknál. Olyan sokat vagyunk náluk mióta Párizsban élünk, szerették volna hogy igazán otthon  érezhessük magunkat, és nekünk adták a ház legszebb, erkélyes szobáját :) Már nem kell ki-be pakolgatnom a varrós cuccaimat a garázsba, nyugodtan dolgozhatok. 
Bár az elmúlt, lassan három év másról sem szólt, mint költözésekről, és arról, hogyan teremthetnék otthont az éppen aktuális albérletben, ennek ellenére itt sem tudom leállítani magam, és számos ötlet várja a megvalósítást. Tegnap ezek a papírlabdák kerültek fel a falra, Rozi ágya fölé


Itt fogok varrni. Elhoztuk a pesti lakásból a kedvenc asztalomat


Alakul a babaház is, ami még a húgomé volt. Lefestettük fehérre, most készül az egyik szobájába a "tapéta". Rozi is besegít :)A gyerekkori könyvek is lekerültek a padlásról, huszonöt évnyi porral együtt :)6 megjegyzés:

Lonka írta...

Csodálatos ez a kreatív lakberendező éned, imádom az összes alkotásodat, és fotódat róluk, a kicsilányod pedig meseszép és bűbájos!

Huncutkacérna írta...

Csodálatos minden kép, és nagyon hangulatos!

Meli írta...

Gyönyörű lett. Anna ilyen kis pomponokat nem tudnál nekem is készíteni? Köszönöm Meli

Ledeczki Anna írta...

Köszi! Meli, megadok egy címet, nagyon profik, gyönyörű dolgaik vannak, velük jobban jársz :)

http://karcsipapir.hu/index.php?route=product/category&path=59_76&page=6

Amúgy elkészíteni sem nehéz, itt van egy leírás :

http://raspberrywedding.com/tissue-paper-pom-pom-diy-guide-2/

Meli írta...

Nagyon köszönöm Anna! ♥♥♥

Gabi írta...

Amikor utoljára jártam az oldaladon, akkor Rozi még kisbaba volt. És most csak ámulok, hogy milyen gyönyörü kislány lett belöle! :) Nagyon tetsznek a munkáid, csak így tovább! Én is most kezdek újra varrni, és remélem, hogy hamarosan én is néhány új darabbal büszkélkedhetek! Üdvözlettel Bécsböl, Gabi