szombat, március 21, 2009

Pöttyös

Ő ma készült. Hogy mit varrok belőle, azt majd holnap kitalálom, most viszont

Jó Éjszakát Mindenkinek:)

8 megjegyzés:

szarvasmici írta...

Nem tudnál egy videót készíttetni valakivel arról, ahogy ezeket a rajzokat csinálod? Úgy megnézném. Ezek egyszerűen fantasztikusak!
Neked is jó éjszakát! Jó pihenést, és holnap jó munkát! ? :)

kwandera írta...

Még beugrottam. :) Csini! :)
Jó éjt!

Szilda írta...

Azt a videót én is megnézném:D

anyahajó írta...

Piros pöttyös cuccok abszolút a topon nálam! Olyan volt az első anyag, amit vettem, amikor megkaptam a varrógépet :D Most is épp egy piros pöttyös szatyrot varrok.

Endy írta...

Olyan nyàri hangulata van ès nagyon jòl nèz ki, kìvàncsi vagyok a vègeredmènyre!

Névtelen írta...

Erről a pöttyös anyagról beugrott mire emlékeztetnek a cérnarajzaid, gyerekkori pöttyös könyveimben voltak ehhez hasonló illusztrációk. Nagyon kedveltem azokat a könyveket, és most a műveidet is.

gubike írta...

No, mostmár én is leírom: amikor először láttam a varrott rajzaidat, egy meséskönyvem illuszrációi jutottak eszembe, A háromágú tölgyfa tündére képei. Majonez bejegyzését olvasva nem bírtam ki, megnéztem, ki illusztrálta. Úgy emlékeztem, Szávay Edit, de nem, ő a Brumikat rajzolta - talán. Szóval Heinzelmann Emma illusztrációit juttattad eszembe. Persze most újra belelapozva a könyvbe már látom, hogy teljesen más, de hangulatában hasonló. Gyermekkönyveket, verseket nem illusztrálsz? Nagyon értenél hozzá! Ahhoz is.

Abile írta...

Közel áll a szívemhez, hogy nem egy darázsderekú csinibabát varrtál! ;o) Annyira emberi!! Szuper ügyes vagy!