péntek, március 20, 2009

Pénztárcazár

Mindenkinek nagyon köszi a segítséget. Szilcsil olyan gyönyörű zárakat mutatott, amilyenekre nem is számítottam.

A kedvencem:

9 megjegyzés:

Abile írta...

Ez nagyon szép, már meg is vetted?

anyahajó írta...

Tényleg szép, illik a stílusodhoz. És ha már megvan, hogy kell ráerősíteni a textilre? Esetleg írnál erről egyszer?

Ledeczki Anna írta...

Nem,még csak most kaptam az infót. De megveszem:) Persze amihez eredetileg kell, ahhoz ennél egyszerűbbre van szükségem, de itt abból is van választék:)

Ledeczki Anna írta...

Anyahajó! Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs:)) De majd ha rájöttem, megírom. Amúgy most jutott eszembe, hogy nem válaszoltam a tanfolyammal kapcsolatban, de én sem tudok róluk sokat. A WAMP-on keresztül jelentkeztem. Megadom a címüket: http://www.seed.hu

Ledeczki Anna írta...

Most megtaláltam-szerintem ugyanezt a boltot- az Etsyn. Ott legalább már regisztrálva vagyok.

http://www.etsy.com/shop.php?user_id=6433345

Amúgy eredetileg arra számítottam, hogy itt Pesten be tudom szerezni, de úgy tűnik csak arany színű van. Az pedig nekem nem jó.

Miss Scotty írta...

Szia! Én pár hete kerestem ilyeneket a helyi cipőkellékesnél, ahol egyébként nagyon sok mindent lehet kapni. Sajnos ilyen zárakat nem tudott adni és azt mondta, hogy nem is lesz :( Helyette nosztalgia keretet vettem táskára. Örülök, hogy nálad ezekre a zárakra rátaláltam. Azt hiszem, hogy fogok rendelni párat.
Üdv. Scotty

szarvasmici írta...

Na most aztán leshetem a kis hasznomat, ha ilyen szépségeket mutogattok. Muszáj lesz nekem is vásárolnom ebből a boltból. Jaj, nagyon klassz dolgok vannak ott.

dalia írta...

ha elhatároztad magad, hogy rendelnél, akkor szólj nekem is, énis beleszerettem néhány dologba, rendelhetnénk együtt, postaköltség csökkentendő.

off: jó volt látni téged a wampon, nagyon sok, 5 db gyerekkel voltam, így kicsit szétszort, legközelebb egyedül megyek és akkor talán tudunk váltani néhány bővebb mondatot.

Corinna Nitschmann írta...

Nekem meg felcsillant a szemem, hogy juhú, ilyesmit kerestem a nemezmunkáimhoz eddig székes fővárosunkban, de hiába...oszt erre kiderül, hogy daWanda *sóhaj* ott biza könnyen szerelembe lehet esni...