kedd, március 10, 2009

Babatakaró készülőben

A Lucának készült babatakaró mintájára most egy kisfiúnak készítek hasonlót. Tilda (aki nem ismerné, ez egy márkanév, ami egy norvég tervezőnő, Tone Finnanger nevéhez kötődik) anyag is lesz benne.

6 megjegyzés:

SILERIKA írta...

Ez már így gombostűzve is nagyon szép, olyan annás :)) Várom milyen lesz készen. A vásárodhoz gratulálok!!

Vacskamati írta...

Komoly munkákhoz komoly befektetés.. :D Annyira szépek azok az anyagok, hogy az ember lányát még a borsos ára sem rettenti el.. :D
Szép lesz.... (Tilda nélkül is az lenne..)

Abile írta...

Gyönyörű lesz, valóban!
A levelek mekkorák? Nem tudom eldönteni, hogy a levelek picik, vagy a gombostűid ilyen nagyok! :o))

eli írta...

Nagyon szep lesz a takaro...es nekem is az jutott az eszemebe mint Abilenek...mi nagyob(vagy kisseb)a gombostuk vagy a levelek?:-)

Ledeczki Anna írta...

A levelek olyan másfél centisek. Maga a fa -filcbetét A4-es méretű.

Igen Vacskamati, gyönyörűek ezek az anyagok, és most rengeteg új érkezett a Meseboltba, de hát tényleg aranyárban. Viszont nem tudtam megállni, hogy néhány négyzetet ne tegyek bele a takaróba:)

Amúgy én nagyon fel vagyok belőlük szerelkezve, mert karácsonyra, és születésnapomra is kaptam jópár darabot a férjemtől:)) A saját, nagymamahímzéses takarómba lesznek belevarrva. Csak tudnám arra mikor lesz időm:))

anyahajó írta...

Amikor a múltkoriban voltam a Meseboltban, a 350 forintos 25 centis darabok között volt kétféle Tilda anyag is, fehér alapon apró kék és piros virágok. Nézzétek meg esetleg, hátha még most is van.

Mellesleg vettem egy kéket és azóta azt nézegetem, hogy mihez kockáztassam így, tapasztalatlan kezdőként :)