szerda, február 04, 2009

Róza-cérnával "rajzolva"

Rengeteget rajzolok továbbra is, és szerintem napról napra jobbakat. Azután az elkészült tollrajzokat cérnával is "megrajzolom". Nagyon élvezem . Lesz még folytatás:)10 megjegyzés:

Violini írta...

Ez nagyon jó! Azt is szeretem, ahogy nevet adsz a babáknak :-)

Anice kötős blogja írta...

Nagyon tetszik!

Amaranta írta...

Hmmm. Már a kitűző is nagyon frlcsigázott, de ez egészen megdöbbentően érdekes lett! Nagyon tetszik, így textilre rajzolva, kíváncsian várom a folytatást, ne fogdd vissza magad, engedd ki magadból, aminek ki kel jönnie! Legalább lesz miben gyönyörködnünk.

Katbo írta...

Nagyon bájos!

Kicsoda írta...

en szeretem ha valakinek meg nincs meg a `stilusa`, hanem keresi magat, mert az kaland, allando izgalom. Szerintem a varrasban pont ez a kiserletezes az ami a legizgalmasabb. A rajzolas nagyon jo otlet. Ennel a babanal elgondolkodtam(annak is orulok, ha valamirol el kell dontenem, hogy szeretem-e:-D), hogy szeretem-e, hogy ez mar nem csak feher. Aztan rajottem, hogy igen, mert olyan mintha egy festett hattere rajzolnal.
Meg mindig sajnalom (onzo modon)hogy a ruhavarrasba nem szerettel bele:-)

martimez írta...

Egy kicsit meg van illetődve,nagyon cuki.

Vacskamati írta...

Szerintem meg az előzőnél pont az a kevéske szín hiányzott, ami itt már megjelenik.. Fantasztikus lett, és tényleg egyre jobb.. AZ előző postodban említett két művész nekem is nagy kedvencem, egyet sajnálok csak- hogy a jól menő üzlet miatt egy vágányon járnak, és igen ritkán mernek beújítani- de Téged egyelőre alighanem nem fenyeget a kaptafára gyártás veszélye.. :D

Vacskamati írta...

Nem is megvásárolható.. :( pedig azt terveztem, lecsapok rá.. Vagy már el is kélt? :-o

csipkebogyo írta...

Tudtam, hogy különleges dolgokat fogunk még látni tőled!A hagyományos dolgokat új köntösbe téve,sajátosan látva a világot.
Imádom a munkáidat,mersz elrugaszkodni, kilépni a keretekből,belevinni egy kis csavart, amitől az egész más fényben ragyog!

Ledeczki Anna írta...

Mindenkinek nagyon köszönöm:)

Kicsoda! Elgondolkodtató amit írsz, de én még túl nagy lépésekkel keresem önmagam. Igen kaland, izgalom, de állandó gyötrődés, tépelődés, és elégedetlenkedés is.
Hát igen a ruhavarrás valahogy nem jött be:(

Vacskamati! Gondolod, hogy az üzlet miatt? Hát nem tudom. Én inkább úgy érzem ebben a kifejezésmódban találták meg önmagukat, és ezen keretek között szerintem még mindig tartogatnak meglepetéseket.

Amúgy azóta már a boltban a baba:)

Csipkebogyó! Örülök hogy így gondolod. Ennél nagyobb dícséretet nem is kaphattam volna, mert pont az általad leírt dolgokra törekszem (bár még hosszú az út:)