kedd, január 27, 2009

Kislány madárral

Mostanában egyre inkább vonz a kollázsszerű alkotás. Annyira szabad, és alakítható, és tökéletesen alkalmas pillanatnyi gondolatok, hangulatok kifejezésére.

Fel lehet használni hozzá mindenféle kütyüt,gombot, szalagot, virágot, gyöngyöt. Maradék ayagokat.Lehet rajzolni festeni, hímezni. Ennél a képemnél használtam először textiltollat. A kislány arca, harisnyája, és a madár csőre van festve. Most még elég bátortalan voltam a használatánál, de legközelebb...

A horgolt virágokat pedig az Etsy-ről rendeltem. Imádom az Etsyt, elképesztően gyönyörű dolgokat lehet ott kapni.


10 megjegyzés:

anyahajó írta...

Kedvencem a csíkos harisnya.

Névtelen írta...

ÚJ HÁZBA KÖLTÖZÜNK,ÉS A BEJÁRATHOZ SZERETNÉK NEMEZELNI EGY SZŐNYEGET,AMIRE A MINTÁKAT TŰNEMEZELÉSSEL GONDOLTAM ELKÉSZÍTENI.AZ LENNE A KÉRDÉSEM,HOGY ELÉG STRAPABÍRÓ LESZ-E ÍGY A SZŐNYEG,BÍRJA-E A MINDENNAPI TAPOSÁST A TŰNEMEZELT MINTA?
ALIKA

Ledeczki Anna írta...

Kedves Alika!

Attól függ, milyen alapra tűnemezelsz. Ha a szőnyegalapot is magad nemezeled, akor kellőképpen össze tudod dolgozni, "akasztani" a szálakat.

A tűnemezelésnek az a lényege, hogy minél tovább bökdösöd a gyapjút, annál tömörebb, és ezáltal strapabíróbb lesz, de ha az alappal nem tudod kellőképpen összedolgozni, akkor elválhat a minta-főleg egy mindennapos használatnál.

Ledeczki Anna írta...

Nekem is a csíkos harisnya a kedvencem :)

Violini írta...

Tudom,hogy nem rajongsz a díjakért,de elismerésem jeleként szért fogadd szeretettel!
Részletek nálam.

enigma írta...

a munkád is elképesztően gyönyörű...mint mindig..
Kriszti-Bgy

Sara Lechner írta...

...and I like this very much. the colors and the girl!

Vacskamati írta...

..nekem meg a fény-árnyék-padló kombináció... Annyira triviális, hogy ilyennek kell lennie, hogy szinte fel sem tűnik, de ettől igazán élővé válik a képed..
Tudom, minden művész utálja az "olyan, mint..." sszehasonlításokat, de az első benyomásom rögtön az volt, hogy mennyire Kahlo-s a hangulata.. :)(színek, applikált rózsa..) Gratulálok! IO

anaisz írta...

Kedves Ledanna !

Ez a képed engem is nagyon megfogott.

Mexikó, és az ottani stílus jut róla eszembe.. ahoyg kombináltad a formákat és színeket, olyan Dél-amerikais összhatása van :D

Nagyon egyedi !

Köszönöm az élményt !

anaisz .

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.