péntek, május 16, 2008

Sárgadinnye sonkával

Mostantól néha ezen műfajban is megmutatkoznék. Jó étvágyat:)




Ez most nálam a favorit. Sárgadinnye sonkával. Cukordinnyével finomabb (talán így hívják a világossárga változatát), mert az frissebb ízű, nem annyira tömény, mint a sárga. Sonkának bármilyen hajszálvékony, sötétpiros, jó minőségű megfelel. A képen látható füstölt, hagyományosan érlelt karaj. Egy kis bors (én legjobban a frissen, darabosra őrölt vegyesborsot szeretem, de most nem volt itthon), és kész.

2 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Még jó, hogy épp túlvagyok a vacsorán, különben megéheztem volna, külön a sonkára és külön a dinnyére. Merthogy együtt nem szeretem a gyümölcsöket a húsokkal:))

Ledeczki Anna írta...

A húgomnak ugyanez volt a reakciója, amikor megkóstolta :))