kedd, március 18, 2008

Lassan elkészül

Sokáig nem tudtam mit is kezdjek a nemezelt képemmel. Végül kapott egy keretet, és hogy ne legyen túl erős a határvonal a kép és a keret között, helyenként átvezettem a motívumokat is, feloldva a merevséget. Szőnyeg lesz belőle. Csúszásgátló szövettel lesz hátlapozva, tűzni is szeretném, és apró, fekete pom-pom-ok keretezik majd az egészet.

11 megjegyzés:

Kdatta írta...

Anna ez nagyon szép! De ne viccelj már! Komolyan szőnyegenek akarod használni!!? Én tuti megtanulnék repülni, de nem tudnék rálépni... ;o)

Névtelen írta...

CSatlakozom!!! Ez túl gyönyörű ahhoz, hogy szőnyeg legyen, ha már mindenképp szőnyeg, akkor fali! (Persze semmi közöm hozzá)

Edige írta...

Ez tényleg gyönyörű lesz...

VinOr írta...

Kedves Anna!

Most találtam rá a blogodra, és mikor megláttam ezt a gyönyörű nemezmunkát, felcsillant a szemem, mert én is szeretnék nemezelni egy falitakarót, méghozzá tűnemezeléssel.
Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim:
1. Hol lehet (lehet-e) Mo.-on ilyen készletet venni? (én idáig csak szimpla egyes tűkkel találkoztam)
2. Sima gyári (műszálas?) filc anyagra is lehet így "rátétezni"? (mintha a szőnyeg széle ilyen lenne nálad)

Köszönöm előre is!

Orsi

Ledeczki Anna írta...

Ehhez a szőnyegmivolt elleni tiltakozósdihoz már volt szerecsém, amikor az apró négyzetekből készült foltvarrásomról (lásd régebbi munkáim között)kiderült, hogy a konyhába készült szőnyegnek:)) Jelentem a szőnyeg azóta is funkcionál, kb. százszor (vagy többször is) megjárta a mosógépet. Tojás, olaj, csoki stb., minden ami egy konyhában előfordul, azzal közelebbi kapcsolatba került:) Szeretek olyan tárgyakat készíteni amiknek funkciójuk is van, és sosem sajnálok, sosem őrizgetek semmit.

Elizaniko írta...

Atya világ ! Ki merészel erre rálépni ????

Ledeczki Anna írta...

Örülök hogy tetszik nektek! Amúgy nem tudom mi lesz a sorsa, mert a lakásunk jelenlegi stílusához kicsit túl harsánynak tűnik. Az is lehet, hogy túladok rajta. Majd eldől, ha elkészült.

Ledeczki Anna írta...

Kedves Orsi!
1:A Varrógépcentrumban Clover márkájú kapható. (Lassan jutalékot kérhetek mindkét cégtől, annyit reklámozom őket:))

2:Igen, lehet. Bár én a műszálasat nem igazán részesítem előnyben. Bár az is igaz, hogy a keretbe tényleg bekerült ilyenből is egy-két darab, de nagyrészt az is gyapjúból van:)
"Gyári" filcből is lehet gyapjút kapni.

Kdatta írta...

Ó, ne érts félre! Én is szeretm a használható dolgokat, de ezt a munkát tényleg sajnálnám. De Te tudod, Te vagy az alkotó, Te döntesz a további sorsáról. ;o) Én egyébként a fürdőszobába készülök kilpépőt varrni, a dekorcsempe mintájával. :o)))

Kdatta írta...

bocs, szeretem és kilépőt... :o)

VinOr írta...

De jó, köszönöm!

:)

Orsi