csütörtök, január 31, 2008

Megérkezett!

Megérkeztek az Amerikából rendelt szabásmintáim! Az első amit kipróbálok a "very easy" kategóriába tartozik! Hát nem tudom ők ezen mit értenek, de majd jelentem, mennyire találtam very easy-nek :))

A kész darabjaim bemutatására még várnotok kell! Hol ide kapok, hol oda! Eddig még egyiket sem volt kedvem befejezni, és most belekezdek ebbe a kabátba is!

Túl sokat ne várjatok az általam varrt ruháktól! Nem hiszem hogy túlzottan bele fogok mélyülni ebbe a "tudományba"! Nem mintha nem látnék benne elég fantáziát, nagyon is, de egy nap sajnos csak 24 órából áll, és nem szeretném szétaprózni magam! Néha, a változatosság kedvéért, felfrissülésként egy két ruha, egy-két baba, de szeretnék legalább egy dologban igazán fejlődni, és ez a foltvarrás :))
3 megjegyzés:

Kicsoda írta...

Ez igeretesnek tunik es az utolso kep az anyagrol, gombrol nagyon szep!!
Haat igen ahogy Neked a pw az elso en ugy szeretnem a varrast:-)))

Szera írta...

Csak bátran! A gombok gyönyörűek! A kabát, ha nem is olyan lesz, mint egy szalonmunka, téged tükröz majd vissza, elnézve az eddigi munkáidat, az csak emeli az "értékét". Jó munkát!

Névtelen írta...

Szia!
Sajnos ezeknek a kabátoknak a szabásmintáit sem lehet már kapni az oldalon,de ha ebből is készítenél egy másolatot,akkor nagyon megköszönném és persze fizetnék érte,hiszen Te sem ingyen szerezted! Nagyon tetszenek ezek a kabátok és úgy fáj a szívem,hogy nem tudom megvarrni magamnak! Ha megtennéd,akkor írj a haileymiller@citromail.hu címre és egyeztetjük az árakat! Előre is köszi! Niki